UTVIDER IGJEN: Våren 2015 var den gamle låven gjort om til nytt internat. Også administrasjonbygg og hovedbygg ble oppgradert. Nå venter nye byggeplaner på KVS Lyngdal. FOTO: arkiv

KVS-Lyngdal trenger mer plass

30 nye elevplasser står klar til høsten. Nå ønsker KVS Lyngdal seg flere klasserom, grupperom og mer internatplass.

− På styremøte 21. mars ble det vedtatt å fortsette med planarbeidet. Og en prosjektgruppe skal jobbe med planene, sier rektor Ståle Andersen ved KVS-Lyngdal til sambåndet.no.

Den 8. januar meldte sambåndet.no at KVS-Lyngdal har fått godkjenning til å få utvide med ny klasse på studiespesialisering. Det betyr at skolen får 30 ekstra elever til høsten, 60 ekstra høsten 2020 og 90 ekstra høsten 2021.

Behov
− Vi trenger mer fellesareal inne, 4-5 nye klasserom, grupperom og mer internatkapasitet, oppsummerer rektor for å forklare hvorfor skolen har utbyggingsplaner.

Klarer dere å ta imot 30 ekstra elever til høsten?

− Det skal vi klare.

Tidlig
− Hva skjer videre?

− Foreløpig jobbes det med plantegninger. Prosjektgruppen skal ha møte i april og vil legge frem sine forslag på styremøtet i juni.

Rektoren fremholder at de er tidlig i planprosessen og i en tidlig fase med finansiering og tillatelser, men han regner med at det skal gå i orden.

− Målet er at vi skal være ferdig høsten 2020, sier Ståle Andersen.

Slik så det ut sommeren 2014 da nye internat var under oppføring ved KVS Lyngdal. Foto: Vilhelm Viksøy

Den gamle gymsalen ble i 2015 omgjort til ny administrasjonsfløy. Nå venter nye utbygginger ved KVS. Foto: Vilhelm Viksøy

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.